Persondatapolitik / Lundberg Autoglas

Personoplysninger

Personoplysninger er en hver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det vil sige, at det er alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knytte sig til en person. Det kan f.eks. være navn, adresse, telefonnummer eller IP-adresser.

Når vi indsamler personoplysninger om dig, sikrer vi altid, at dette sker på en klar og tydelig måde, så du er bekendt med, hvilke former for oplysninger, der indsamles og hvorfor oplysningerne indsamles.

Formål med indsamling

Såfremt du ønsker at handle med os har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre købet og/eller levere nyheder og andre tjenester til dig.

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler til følgende:

  •          Behandling af dit køb og levering af dine varer eller tjenesteydelser,
  •          Servicering og rådgivning af dig,
  •          Fremsendelse af nyhedsbreve eller kataloger, såfremt der er givet samtykke hertil
  •          Orientering om udfaldet af en konkurrence,
  •          Markedsføring.
  •          Opfyldelse af lovkrav.

I forbindelse med køb af Lundberg Autoglas produkter, indsamler vi de personoplysninger, der er nødvendige (e-mailadresse, navn, telefonnummer, adresse, og evt. kommentarer, som du knytter til din ordre). Vi har brug for disse oplysninger for at kunne levere det produkt, som du efterspørger, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb, f.eks. ved reklamationer

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet hos Lundberg Autoglas videregives til følgende:

  •          Internt i virksomhede hos Lundberg Autoglas.
  •          til udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orienteret om status på din ordre.

Lundberg Autoglas anvender som tidligere nævnt 3. part services til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse adfærdsdata til eksempelvis Google Analytics. Disse kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem.

Opbevaring af persondata

Når du køber varer eller serviceydelser hos os, vil vi som udgangspunkt opbevare dine personoplysninger i 5 år + løbende år i henhold til reglerne i bogføringsloven. Oplysningerne kan dog i nogle tilfælde opbevares længere, hvis det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser eller for at håndhæve vores aftaler.

Øvrige oplysninger, der indsamles og behandles, vil ligeledes blive opbevaret i 5 år, medmindre der består en salgs- eller servicemæssig relation mellem dig og os, der i din interesse gør det nødvendigt at opbevare personoplysningerne længere. Herudover vil de også blive opbevaret i en længere periode, såfremt det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser eller håndhæve vores aftaler.

Adgang til oplysninger

Spørgsmål og kommentarer til denne Persondatapolitik kan rettes til jdn@lundbergautoglas.dk

Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger, skal du skrive til os på adressen jdn@lundbergautoglas.dk

Hvis ikke du får et tilfredsstillende svar fra os, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, eller på dt@datatilsynet.dk.

Februar 2018

 
Datapolitik